|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőb... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
Ropogós malaccomb...
|
A combon a bőrt keresztben és hosszában bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk, vágott fokhagymával megtüzdeljük.
A hagymákat nég... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:19
|
|
|
|
|
|
Almás töltött fánk
|
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a fo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:44
|
|
|
|
|
|
Szalagos farsangi fánk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
A lisztet egy edénybe tesszük. A la... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:35
|
|
|
|
|
|
|