|
Rostélyon sült húsrudacska
|
A húsokat és a szalonnát kockára vágom, majd a fokhagymával együtt, négyszer-ötször ledarálom. Ezután egy tálba rakom és a több... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.26 15:57
|
|
|
|
|
|
Sajtos csirke
|
A liszthez hozzákeverem sót, pirospaprikát és borsot. Ebben megforgatva a csirkét, sorban kimargarinozott jénaiba teszem. Tetej... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.03.30 20:22
|
|
|
|
|
|
Túrófánk
|
A hozzávalókat összekeverjük (olyan lágy lesz, mint a nokedli tésztája), majd bő, forró olajba kanállal szaggatjuk, és kisütjük... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.14 09:43
|
|
|
|
|
|
Karaj gazdagon
|
A karaj szeleteket kiklopfolom, megsózom, és paprikás lisztben megforgatva hirtelen olajon kisütöm. Mikor kész egy tepsibe, vag... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
gory002
2013.06.04 18:04
|
|
|
|
|
|
Rántott karfiol másképp
|
A megtisztított és megszárogatott karfiolrózsákat sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe forgatjuk, a felesleges lisztet lerázogatjuk rólu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
Debreceni tekercs !
|
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzü... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:40
|
|
|
|
|
|
|