|
Cseresznyehabos csokitallérok
|
A vajat habosra keverjük a cukorral, tojással. Egy másik edényben a száraz anyagokat keverjük össze (liszt,zabpehely, sütőpor,k... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.07.30 22:35
|
|
|
|
|
|
Hercli
|
0,5 kg lisztbe beleteszünk egy kiskanál sütőport, majd ebbe elmorzsolunk 25 dkg rámát. 5 tojássárgája, 20 dkg kristálycukor, 1 ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
moncsika77
2013.06.07 13:44
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gombával töltött, göngyölt karaj!
|
A 8,szelet karajt alaposan ki verjük, borsozzuk,sózzuk , és félre tesszük!A hagymát apró kis darabokra fel aprítjuk a gombával ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.07 22:01
|
|
|
|
|
|
Palacsintazserbó
|
10 dkg darált diót és 10 dkg cukrot összekeverünk.
2 kisebb vagy 1 nagy üveg baracklekvárt kevés rummal ízesítünk.
Kelt pal... |
1 komment
|
29 ember kedveli
|
yaskane
2013.03.20 22:03
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A jól kivert szeleteket sózzuk,
borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés zsíron majdnem puhára sütjük. Ezután a
szeleteket kivess... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:29
|
|
|
|
|
|
Makaróni sajtkrémmel
|
A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Olvasztott vaj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
anaxor
2013.03.05 21:07
|
|
|
|
|
|
Kolbászleves
|
A kínai kelt megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Torzsáját ék alakban kimetsszük, leveleit szélese... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:04
|
|
|
|
|
|
Pikáns húsos lencseleves
|
Elővesszük kedvenc leveses fazekunkat. Kevés olajat öntünk bele, megfuttatjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd belevet... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:52
|
|
|
|
|
|
Csokiszalámi
|
Egy lábosba tesszük a p.cukrot, a tejjel és a beledarabolt rámával és olvadásig keverjük, majd hozzáadjuk a kakaóport és tak... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kutyuli777
2013.03.02 01:46
|
|
|
|
|
|
Hamis gulyásleves
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
|
|
|