|
Zserbó szelet
|
A tésztához a lisztet a vajjal elmorzsoljuk,majd a cukorral,szódabikarbónával ,a tejben megkelesztett élesztővel,1 egész tojássa... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.20 12:10
|
|
|
|
|
|
Francia mákos krémes
|
A mézes lap hozzávalóiból 2 lapot sütünk,majd hagyjuk kihűlni.
A mákos piskótához a tojássárgájákat habosra kavarjuk az első,t... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.19 11:41
|
|
|
|
|
|
Képviselőfánk tejszínhabbal
|
Egy kb. 3 literes fazékba 2dl forró vizet öntünk és hozzáadjuk a zsírt. Ha a zsír elolvadt, s a víz forr, egyszerre hozzáöntjük... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
francesca
2013.12.04 14:05
|
|
|
|
|
|
Tojásos-majonézes saláta
|
A virslit és a tojásokat megfőzzük.
összekeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt.Ahagymát apróra vágjuk,megborsozzuk.
A keményr... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2013.11.11 10:50
|
|
|
|
|
|
Márton szelet
|
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a mazsolát, és a durvára vágott diót, mandulát vagy mogyorót, Hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 16:57
|
|
|
|
|
|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Csupros mákos
|
Liszt, cukor, sütőpor összekeverése után a háromnegyed részét a tepsibe szórjuk, rászórjuk a mák felét, majd az almát, ismét a ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 18:14
|
|
|
|
|
|
Poharas reggeli desszert
|
A müzliszeletékél törjük szét kisebb darabokra . Az áfonyát tisztítsuk ,mossuk meg , és hagyjuk lecsöpögni. pürésítsünk 3 ek ny... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.24 13:35
|
|
|
|
|
|
sütőtök-krémleves
|
A sütőtököt megtisztitjuk (vigyázat!kemény a héja).Majd 2-3 cm oldalú kockákra vágjuk. A beléből a magokat kivesszük, majd a be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hogyu
2013.03.22 17:51
|
|
|
|
|
|
Köménymagos leves
|
A lisztből és 5 dkg zsírból barnára pirított rántást készítünk, ezután hozzáadjuk a köménymagot és kissé tovább pirítjuk. Majd ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:22
|
|
|
|
|
|
|