|
Hamis gulyásleves
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
|
|
Húsos gombás rakott krumpli
|
A húst felkockázzuk, s egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és tovább pároljuk, miközben sóval,... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.08 08:50
|
|
|
|
|
|
Mediterrán csirke zöldségkörettel
|
-A megpucolt krumplit nagy hasábokra vágjuk és tepsibe halmozzuk, meglocsoljuk olajjal és sózzuk. Ezután jól összekeverjük és ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.02.02 14:24
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Mézes-mustáros rakott rizs
|
A 2 pohár rizst párolt rizsnek elkészítjük: a rizst olajon megpirítjuk, 4 pohár vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk. Ha f... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 18:13
|
|
|
|
|
|
Lencsekrémleves füstölt sajt kockákkal
|
Az előző napon beáztatott lencsét leszűrjük.
A hagymát finomra vágjuk, egy fazékban az olajon kevergetve megfonnyasz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:36
|
|
|
|
|
|
Baconos-gombás hamburger
|
1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre dinszteljük kevés olajon, levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a darált marhahúst, ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.17 22:37
|
|
|
|
|
|
Hagymás csirkeflekken csípős brokkolival
|
Egy-két nappal korábban:
A csirkemelleket megmossuk, és szeletekre vágjuk.
Az 1 dl olajból, a mustáról, ketchupból,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 11:28
|
|
|
|
|
|
Aszalt szilvás nyúl
|
Az aszalt szilvát vörösborba beáztatjuk.A nyulat feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk és zsírban mindkét oldalát megpirítjuk. M... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:45
|
|
|
|
|
|
|