|
Hajdinás zöldségleves
|
Az olajon az apró kockára vágott hagymát megpirítom, majd hozzáadom a felkarikázott zöldségeket,
és ezeket is kicsit átpiríto... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.15 21:32
|
|
|
|
|
|
Vadas
|
A csíkokra vágott marhahúst az olajon megpirítom, megpárolom.
Ha a levét elfőtte, hozzáadom a porkeveréket, a mustárt és a vi... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2013.12.15 15:25
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves ementáli sajttal
|
Felfőzöm a Marhahúsleves kockákat kb. 1 liter lobogó vízben.
Karikákra vágom a hagymát, megdinsztelem forró olajon és megszór... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.11 14:15
|
|
|
|
|
|
Póréhagymás rizottó gombával
|
Alaplevet készítek a Zöldségleves-kockából. A póréhagymát meg tisztítom és karikákra vágom.
Egy serpenyőben felolvasztok 2 ka... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:44
|
|
|
|
|
|
Farfelle tészta pirított, tejfölös hússal
|
A húst kicsontozom, csíkokra vágom , majd a csíkokat kettő vagy három darabba vágom. A lényeg, hogy ne legyenek hosszabbak mint... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.09 18:03
|
|
|
|
|
|
Pasta a la carbonara
|
A tésztát sós, olajos vízben kb 10 perc alatt készre főzöm, majd leszűröm. Az olívaolajat felhevítem, közben a bacont felcsíkoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
eva23
2013.12.08 16:41
|
|
|
|
|
|
Bundázott karfiolgombóc
|
A megtisztított karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben puhára főzöm. Leszűröm, jól lecsepegtetem, és áttöröm. Kevés olajban me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2013.12.05 18:44
|
|
|
|
|
|
Lecsó paradicsomlével
|
Felhevített olajon, megpirítom a hagymát. Leveszem a tűzről és egy csapott evőkanál pirospaprikával elkeverem. Hozzáadom a felv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2013.11.30 10:48
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb répával, hagymával !
|
Az apróra felvágott hagymát és a felkarikázott répát kevés olajon megpirítom .
Beleteszem a combokat is, azt is mindkét olda... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.12 14:31
|
|
|
|
|
|
|