|
Húsos töltött paradicsom
|
A paradicsomokat megmossuk, a tetejüket levágjuk. A belsejüket kiskanállal kivágjuk, kockára vágjuk. Az újhagymát megmossuk, me... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:34
|
|
|
|
|
|
Jansson megkísértése
|
A hagymákat megtisztítjuk és nagyon vékony karikára szeljük. A ringlicsíkokat leszűrjük és az olajat összekeverjük a tejszínnel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.05.12 22:04
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós-mángoldos galuska.
|
A mángoldot megtisztítjuk, megmossuk, bő sós vízben 1 percig főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. Kony... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.11 19:26
|
|
|
|
|
|
Mini eperbomba.
|
A piskótához a tojást a cukorral keményre verjük, nagyfejű fakanállal hozzákeverjük a lisztet, a sütőport és a citromhéjat, é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.02 14:13
|
|
|
|
|
|
Karfiolfelfújt
|
Elkészítjük a zöldséglevest. A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, a fekete részeit levágjuk. A burgonyát meghámozzuk, me... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
astrea
2012.04.17 13:08
|
|
|
|
|
|
Krémes almás kocka
|
A tésztához a tojásfehérjéket felverjük, verés közben hozzáadjuk a cukrot meg egy csipet sót, és tovább verjük, míg kemény lesz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.10 23:27
|
|
|
|
|
|
Bújtatott fasírt
|
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, megdinszteljük, a darált húshoz keverjük, majd a többi hozzávalóval fasírozottat készít... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 14:44
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Töltött-rántott gomba
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagy... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
|
|
Zabpelyhes-lencsefasírt
|
A lencsét előző este megtisztítjuk, beáztatjuk. Sós vízben megfőzzük.
A zabpelyhet leforrázzuk, állni hagyjuk, amíg megszívja ... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 22:06
|
|
|
|
|
|
|