|
Kukoricás, tejszínes csirke
|
Felteszem a rizst főni. A csirkét felcsíkozom, vagy kockázom, -kinek, hogy szimpatikus-fokhagymasóval , majoránnával, kevés oreg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blueyes
2012.05.08 23:22
|
|
|
|
|
|
Sonkás kifli
|
A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést készítünk. A langyos tejben elkeverjük az élesztőt és a cukrot, majd a liszt kö... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:21
|
|
|
|
|
|
Spórolós krumpli
|
A szalonnát vékony szeletekre kell vágni a hagymát felkarikázni. A krumplit meghámozni és szintén kb. 3-4 mm-es karikára vágni.... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 11:43
|
|
|
|
|
|
Zita szelet
|
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vizet, a kakaóport, a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet és a... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.28 13:42
|
|
|
|
|
|
Házi vermut
|
1 l olcsó vörös bort összekeverünk 2 dl rummal és, ha száraz vermutot akarunk készíteni, 15 dkg cukorral, ha édeset, akkor 20 d... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
alex58
2012.02.12 17:40
|
|
|
|
|
|
Piskótatekercses túrótorta - Túrós Charlotte
|
Egy edényben keverjük össze a túrót, a mascarpone-t, a reszelt citromhéjat, az ízlés szerint adagolt kifacsart citromlevet és a... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.03 16:31
|
|
|
|
|
|
Сырники – azaz orosz túrófánk kicsit másképp
|
Összekutyulunk mindent A mennyiségeket azért csak körülbelülre írtam, mert attól is függ, hogy milyen a túró. Én nagyon híg ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.01.27 11:23
|
|
|
|
|
|
Rakott kel...
|
A gerslit előzetesen 2-3 órára beáztatjuk, többször átmossuk, kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk kevés ételízesí... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:04
|
|
|
|
|
|
CSILIS-SAJTOS MELEGSZENDVICS
|
Először csilis csatnit készítünk.
Kb. 1 kg kaliforniai paprikát (pirosat) láng fölött vagy sütőben megsütök. Ha kihűlt, a h... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 19:48
|
|
|
|
|
|
Avokádókrém
|
Arra ügyeljünk, hogy érett zöldséget használjunk fel, az éretlen avokadó kemény, de otthon pár nap alatt megpuhulhat, ha szeren... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:44
|
|
|
|
|
|
|