|
Adventi püspökkenyér
|
A vajat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját. A tojásfehérjét felverjük a cukorral. Óvatosan összekeverjü... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
isti53
2011.12.17 05:34
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Póréhagymás halragu
|
A halat kockára vágom és sózom. Vajon megfuttatom a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakom a halat és citromlével... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.25 18:02
|
|
|
|
|
|
Rakott káposzta
|
A vöröshagymát megpucolom, és apróra vágom. Kevés margarinon megpirítom, majd hozzáadom a darált húst, kicsit pirítom, sóval, b... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
francesca
2014.01.30 14:46
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc leves
|
A darált húst összeállítjuk a rizzsel, hagymával, fokhagymával, őrölt borssal, tojásokkal, sóval és dió nagyságú gombócokká fo... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.01.05 11:27
|
|
|
|
|
|
Borivók pecsenyéje
|
A húst 8 kis szeletbe vágom, és klopfolóval kiverem. A megmosott paradicsomot, paprikát és a megtisztított hagymát karikára vág... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:15
|
|
|
|
|
|
Tonhallal töltött uborka !
|
Az uborkákat 5-6 cm-s darabokra felvágom,a magos részét kikanalazom, de azért maradjon alja.
Egy tálban összekeverem a tonhalat... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.31 23:06
|
|
|
|
|
|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején k... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
Káposztás bableves csülökkel
|
A babot és a csülköt előző este beáztatjuk.
Másnap a csülköt feltesszük főni, később, amikor a csülök már puhulni kezd, hozz... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
laci50
2012.02.07 08:41
|
|
|
|
|
|
|