|
Vajon párolt pisztráng -szalonnás lencseágyon
|
A megtisztított pisztrángokat a felolvasztott és felhevített vajra helyezzük, ahol mindkét oldalukat 3-3 perc alatt megkapatj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:11
|
|
|
|
|
|
Rakott karaj gazdagon
|
A felszeletelt gombát pici olajon megdinsztelem, hogy a felesleges folyadékot kiadja magából. A karajszeleteket kiklopfolom, és... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 18:29
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó káposztával
|
A káposztát apróra összevágom, az almát hozzáreszelem, borssal, köménnyel ízesítem.
A húst felszúrom középen, majd egy zsebe... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 08:27
|
|
|
|
|
|
Póréval töltött karaj baconbe tekerve
|
A karajt nagyon vékonyra kiklopfolom, besózom. A szeleteket egyenként fűszerezem és töltöm, vagyis mustárral megkenem, borssal ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.09 16:49
|
|
|
|
|
|
Savanyú tüdőleves csicsókával
|
A tüdőt és a szívet 3-4 cm-es darabokba vágom. A lilahagymát és a fokhagymát finomra vágom, a száraz fűszereket mozsárban meg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:29
|
|
|
|
|
|
Saláta tojással és fűszeres öntettel...
|
A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk.
A feldarabolt zöldségeket sós vízben m... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.30 09:17
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gulyás!
|
Elkészítése:
A vöröshagymát meghámozom,, apróra vágom és 2 kanál zsíron megfonnyasztom.
Hozzáadom a kockára vágott sertéshúst... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:58
|
|
|
|
|
|
Almával rakott sertésborda!
|
Elkészítése:
A tejfölt elkeverem a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával é... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:45
|
|
|
|
|
|
Hamburger-csináld magad!-
|
A húst sóval, borssal, apróra vágott vagy reszelt hagymával összekeverjük. 8 db kb. 10-12 cm átmérőjű, 1 cm vastag pogácsákat f... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 08:48
|
|
|
|
|
|
Kolbászos leves!
|
A hagymát megtisztítom, finomra vágom, lábasban, az olajon, kis lángon 5 perc alatt megfonnyasztom.. A kolbász bőrét lehúzom - ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 15:10
|
|
|
|
|
|
|