|
Gombás csirkeragu-spagettivel-
|
Nagyobb serpenyőben kevés zsiradékon a szalonnát kisütöm, benne megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a csirkemell... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 15:23
|
|
|
|
|
|
Főtt tojásból egérke
|
A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd kettévágjuk. Kivesszük a sárgájukat, és azt átpasszírozzuk. A salátát leveleire szed... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.13 20:18
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
Malacnyelv lencsével...
|
A lencsét megmossuk, és 1-2 órára beáztatjuk. A nyelvet megmossuk. A hagymát és három gerezd fokhagymát meghámozunk.
A ny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:43
|
|
|
|
|
|
Kolbászos lencseleves-ahogy én készítem-
|
Elkészítés:
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, a vöröshagymát, sárgarépát, petrezselyemgyökeret megtisztítjuk és apróra v... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 07:12
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
szalad erdélyi módra ( torta)
|
Megfőzzük a húst sok zöldséggel és a fűszerekkel kislángon, lassan forralva.
Leszedjük közben a habját.
Amíg készül a lev... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.02.17 14:34
|
|
|
|
|
|
|