|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
Kókuszkocka csokikrémmel töltve
|
A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk.
... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 23:49
|
|
|
|
|
|
VINEGRED Ukrán céklasaláta
|
A fenti alapanyagokat összekeverjük egy kis saláta alaplében, vagy tartármártásban. A mennyiségeket egyéni ízlés szerint állíth... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.14 22:38
|
|
|
|
|
|
Lecsós palacsinta
|
Könnyû, olcsó és ha van otthon télire eltett félkész lecsód, akkor nagyon gyorsan elkészül.
Az egyik fej hagymát nagyon a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.19 23:55
|
|
|
|
|
|
Lazacfilé fokhagyma mártással
|
A lazacot 2 szeletre vágom, sózom és borozom, citromlével bedörzsölöm. A vajon megfuttatom a reszelt fokhagymát. Megszórom lisz... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kunattilane
2014.07.07 22:08
|
|
|
|
|
|
Baconos-besameles nokedli
|
1 kg lisztből, 3 tojásból a szokásos módon nokedlit főzök.Egy tűzálló tálat kivajazok, ebbe öntöm a lecsöpögtetett nokedlit. A ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bnejudit
2014.03.25 18:59
|
|
|
|
|
|
Virslisaláta
|
A mártáshoz kikeverem a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot és a sót, valamint az apróra vagdalt zöldfűszereket (lehetnek ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.07 19:40
|
|
|
|
|
|
Bolognai rizsgolyók
|
A mártáshoz apróra vágom a hagymát, a fokhagymát, a sárgarépát és a zellert, majd az olajban megpárolom. Közben a húst 2 evőkan... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bejusss
2014.02.03 19:03
|
|
|
|
|
|
Bundás káposzta
|
A káposzta torzsáját kivágjuk,és a felforrósított húslevesben 12 percig abáljuk.Kivesszük,lecsöpög tetjük,majd 8 részre vágjuk.A... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.09 13:37
|
|
|
|
|
|
|