|
CSIRKENYÁRS ZÖLDSÉGES BUNDÁBAN !
|
A csirkemellet 2 x 2 cm darabokra felvágom, besozóm ,kicsit állni hagyom,majd a nyársakra felhúzom.
A tésztához a lisztet, só... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 15:04
|
|
|
|
|
|
GOMBÁVAL TÖLTÖTT BURGONYAFALATOK!
|
A burgonyát közepes nagyságúra felvágom és sós vízben puhára fözöm.A vizet leszűröm róla és áttöröm.Még melegen hozzákeverem a ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 14:03
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-hagymás rántotta
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztíto... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
|
|
Bajor sertésragu
|
A húst megmossuk, hideg vízben kiáztatjuk, lecsepegtetjük és nagyobb darabokra vágjuk (kb 2-3 cm-es kockákra).
Egy széles... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 17:21
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belü... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Szilveszteri malackák
|
A hozzávalókból egy laza tésztát gyúrunk és kb. 1 órát a hűtőbe pihentetjük. Ezután a tésztát 1-1.5 cm vastagságúra nyújtjuk.
... |
1 komment
|
31 ember kedveli
|
isti53
2011.12.27 17:12
|
|
|
|
|
|
Malacnyelv lencsével...
|
A lencsét megmossuk, és 1-2 órára beáztatjuk. A nyelvet megmossuk. A hagymát és három gerezd fokhagymát meghámozunk.
A ny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:43
|
|
|
|
|
|
Almás töltött fánk
|
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a fo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:44
|
|
|
|
|
|
Túrófánk
|
Az összes összetevőt egy tálba mérjük, és alaposan összekeverjük. Nem baj, ha túródarabos lesz a végeredmény, de alaposan el le... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:32
|
|
|
|
|
|
|