|
Édes gomba
|
A darált kekszet 20 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral, kakaóval, a rummal és a tejjel jól összegyúrjuk. Egy kb. 6 cm átmérőj... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
olgi25
2012.03.11 19:05
|
|
|
|
|
|
Vajon párolt pisztráng -szalonnás lencseágyon
|
A megtisztított pisztrángokat a felolvasztott és felhevített vajra helyezzük, ahol mindkét oldalukat 3-3 perc alatt megkapatj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:11
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, ma... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Rántott hal-dió bundában-
|
A megtisztított, kifilézett halat megöntözzük a citromlével, 15 percig pácoljuk benne. Alaposan lecsepegtetjük, szárazra törö... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:32
|
|
|
|
|
|
Babos palacsinta
|
a hagymát megpucoljuk, beáztatjuk a vörös babot, és a serpenyőben kis szalonnakockákat olvasztunk. A kisült zsírban aztán megpi... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:24
|
|
|
|
|
|
TÜKÖRTOJÁS VIRSLIVEL
|
A virsliket hosszában kettévágjuk, de vigyázzunk, ne vágjuk teljesen végig.
Maradjon kb. 1,5 cm egyben. Fordítsuk vissza a vir... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.12 21:14
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
Ínycsiklandó sajtkrémleves
|
A húsleveskockát belerakjuk kb. 2,5 liter vízbe, hogy feloldódjon. Ha ez megtörtént, belerakjuk a sajtokat.
Sóval, borssal fűs... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
agica77
2011.12.25 20:28
|
|
|
|
|
|
Csörögefánnk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
Először a lisztet elmorzsoljuk a vaj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:38
|
|
|
|
|
|
|