|
Burgonyás linzer
|
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral
Hozzáadjuk a cukrot, a 3 tojássárgáját, sütőport és a tejjel összegyúrjuk. Két részre osztjuk... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.05.03 22:20
|
|
|
|
|
|
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszteket egy tálba szitáljuk. Beleöntjük a felfutott élesztőt, a sót,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
projo2
2013.04.21 17:14
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Makaróni sajtkrémmel
|
A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Olvasztott vaj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
anaxor
2013.03.05 21:07
|
|
|
|
|
|
Sonkás - sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk, majd hozzáadjuk a többit is, és jól összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük.
Amíg ke... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.01 22:48
|
|
|
|
|
|
Mákos zserbó
|
Az élesztőt langyos tejben egy kockacukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáöntjük a megkelt élesztőt... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsuzsmancs
2013.01.19 13:17
|
|
|
|
|
|
Nutellás-mascarponés pohárkrém
|
A hulalát felverjük, hozzáadjuk a habfixálót.
A mascarponét habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a v... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:40
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös házi lángos
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk ke... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 09:07
|
|
|
|
|
|
Narancskrémleves
|
1-2 narancs héját lereszeljük, és a cukorral meg a fűszerekkel összekeverjük.
A narancsokat meghámozzuk, és apró koc... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:47
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
|