|
Székely libacomb
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
|
|
Debreceni leves
|
A szalonnát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd a pörcöt kivesszük és félretesszük.A visszamaradt zsiradékban megdinszteljü... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.06 14:11
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Töltött sült paprika
|
A megmosott sárga paprikák végét levágom kimagozom a paprikát
Az elejét is levágom úgy hogy egy kicsi lyuk legyen rajta.Ez azé... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
evacsoki
2013.10.14 22:40
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi húsos palacsinta
|
A fenti mennyiségekből palacsintákat sütünk.
A csirkemellet megmossuk hideg vízben. A hagymát apróra vágjuk, majd olajban féli... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:18
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, ame... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
Töltött paprika
|
Fél kiló darált húst keverjünk el 4 evőkanál rizzsel, reszeljünk bele 1 fej vöröshagymát, üssünk rá 2 tojást, és ízesítsük sóva... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:32
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|