|
Zöldséges ragu bográcsban.
|
A zsiradékon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst. Várjuk meg, amíg kifehéredik a hús, majd öntsük fe... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:30
|
|
|
|
|
|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vág... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
Rántott szelet olasz módra!
|
Három evőkanál forró olajban üvegesre pirítjuk a fokhagymát és a vöröshagymát, belevágjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.03 21:40
|
|
|
|
|
|
Boszorkányok vére-koktél-
|
Egy pohárba tegyél jeget, önts rá paradicsomlevet, szórd meg borssal és töltsd rá az édes chiliszószt, majd a jól behűtött vodk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 17:47
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a p... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
|