|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Medvehagymával ízesített stefánia vagdalt
|
A lilahagymákat össze vágjuk apró kis darabkákra, a gombával együtt!Kevés olajon meg fonnyasszuk őket enyhén sózzuk borsozzuk,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.08 21:57
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gombával töltött, göngyölt karaj!
|
A 8,szelet karajt alaposan ki verjük, borsozzuk,sózzuk , és félre tesszük!A hagymát apró kis darabokra fel aprítjuk a gombával ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.07 22:01
|
|
|
|
|
|
Csirkemell Wellington módra
|
A csirkemell filét hosszában kettévágjuk, és jénai edénybe helyezzük. Sózzuk, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütőben puhára... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
projo2
2013.04.26 16:52
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi aprópecsenye
|
A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesr... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:30
|
|
|
|
|
|
Darálthúsos bugaci leves
|
Füstölt szalonnát apró kockára vágunk, majd zsírjára olvasztjuk. Finomra vágott hagymát megdinsztelünk a zsiradékban, majd bele... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:30
|
|
|
|
|
|
Kolbászleves
|
A kínai kelt megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Torzsáját ék alakban kimetsszük, leveleit szélese... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:04
|
|
|
|
|
|
Hamis gulyásleves
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
|
|
Suhantott leves
|
A zsírban megpároljuk a hagymát, petrezselyem zöldjét, majd hozzáadjuk a lisztet és a pirospaprikát.
Vízzel felengedjük, megsó... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:25
|
|
|
|
|
|
|