|
Pehelykönnyű burgonyás pogácsa
|
A lisztet a zsírral vagy a vajjal és a burgonyával eldörzsöljük, hozzáadjuk a tojást, a langyos tejben megkelesztett élesztőt, ... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.06.15 10:15
|
|
|
|
|
|
Gyors bögrés mákos
|
A cukrot és a tojàst jól össze kell keverni majd a többi alapanyagot is hozzá kell adni.Jól elkeverni majd egy tepsit kibé... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
timcsici29
2015.05.27 10:19
|
|
|
|
|
|
Mákos félhold
|
A töltelékhez a cukrot a vízzel sziruppá főzzük, majd a főtt áttört burgonyát és a darált mákot hozzákeverjük, kihűtjük.
A t... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.11 11:06
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs pogácsa
|
Az élesztőt a cukorral, 1 kanál liszttel és egy deci langyos tejjel megfuttatjuk.
A lisztet a tojással, a kovásszal, evőkanál ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.10 10:02
|
|
|
|
|
|
Sonkás, virslis croassant
|
Az élesztőt 1/2 dl tejben 1 evőkanál cukorral felfuttatjuk,majd beletesszük 55 dkg lisztbe, hozzá adunk 1 kis pohár natúr joghu... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
gabfe
2014.03.26 18:59
|
|
|
|
|
|
Cigányka
|
A sertésmájat ledaráljuk (lehet nyersen is, de lehet egy pillanatra abáló lébe mártva is darálni. Így nem lesz annyira véres). ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.12 09:45
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs leveles pogácsa
|
A lisztet az élesztővel, a tojásokkal, sóval, és a zsírral tésztává dagasztjuk, ha igényli, kis tej hozzáadható, se nagyon lágy... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.22 10:28
|
|
|
|
|
|
Leveles tepertőspogácsa
|
A lisztet tálba szitáljuk, sózzuk.Belemorzsoljuk az élesztőt,hozzáadjuk a meglangyosított kefirt és joghurtot,valamint a két to... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.03 11:01
|
|
|
|
|
|
Sajtos bucik
|
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk.
A sajt kivételével,jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk,két... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 22:18
|
|
|
|
|
|
hagymás pogácsa
|
Először a hagymát készítjük el : vékony szeletekre vágjuk , lisztbe forgatjuk és forró olajon szép barnára sütjük , hagyjuk kih... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.17 08:33
|
|
|
|
|
|
|