|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre aprítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk.
Kevés olajon a finomra vágott hagymát megdinszte... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.14 16:16
|
|
|
|
|
|
Spenótos tészta
|
A tésztát főzd félkeményre sós, forró, lobogó vízben. Amíg elkészül, addig a spenóttal is megleszel.
A spenót leveleit mosd á... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.11 19:00
|
|
|
|
|
|
Mézes bundás kalács vagy kenyér
|
A tejet, a tojást, a mézet és a vanília port kézi habverővel elkeverjük, amíg a méz fel nem olvad. Serpenyőbe kis vajat felmele... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
zsuzska60
2015.05.10 13:00
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós csirkemell
|
A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat és végül lisztben megforgatjuk, hogy egy vékony ré... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 06:08
|
|
|
|
|
|
Karajszeletek ananásszal
|
A karajszeleteket klopfolom, sózom és borsozom, majd egy serpenyőben kevés olajon majdnem készre sütöm. A húst kiszedem, a serp... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 11:20
|
|
|
|
|
|
gombafasirt
|
Felapritjuk a paprikát, petrezselymet és a gombát egészen apró kockákra. A kenyeret beáztatjuk tejbe. Amikor a kenyér már megpu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.03.28 05:14
|
|
|
|
|
|
Ananászos pisztráng
|
A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd a belsejét finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, to... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fzsuzso
2015.03.12 10:49
|
|
|
|
|
|
Karalábés göngyölt csirkemell cukrosoknak
|
A póréhagymát és a sárgarépát vastagon felkarikázzuk, a karalábét felkockázzuk. Felforrósított olajban megfonnyasztjuk a pórét,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.30 09:05
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Piroska palacsinta
|
Töltelék: felvágjuk a hagymát és paprikát és egy serpenyőben forró olajban pároljuk. Amikor a hagyma megüvegesedett és a paprik... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.13 11:22
|
|
|
|
|
|
|