|
Sertéstokány-belsőségekkel-
|
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől me... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:56
|
|
|
|
|
|
Húsos palacsinta-gombaszósszal-
|
Megpucolom, apró kockára vágom a hagymákat, felkockázom a paprikát és a paradicsomot, nagyobb kockákra vágom a húst, félbe és... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:28
|
|
|
|
|
|
Tepsis húsos burgonya...
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel fe... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a p... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
Bajor sertésragu
|
A húst megmossuk, hideg vízben kiáztatjuk, lecsepegtetjük és nagyobb darabokra vágjuk (kb 2-3 cm-es kockákra).
Egy széles... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 17:21
|
|
|
|
|
|
|