|
Zöldséges töltött fasírt
|
a darált húst,a beáztatott zsemlét, 2 db tojást,sót,borsot az összedarabolt fokhagymát, a lereszelt zöldségeket,kevés összedara... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
magdusi
2015.11.06 11:05
|
|
|
|
|
|
Gombuca
|
A lisztből, sóból és tojásból víz hozzáadásával formázható keménységű tésztát gyúrunk. A tésztából egres nagyságú darabkákat té... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.10 13:34
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füst... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Csirkemell baconben
|
A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 e... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.04.27 19:36
|
|
|
|
|
|
Sült császáros gomba felfújt
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és kézzel összegyúrjuk. Minél gyorsabban dolgozunk, a tészta annál omlósabb lesz. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.23 15:59
|
|
|
|
|
|
Matyóföldi gulyásleves
|
A kis kockákra vágott szalonnát lábasban kisütöm , s a felapritott hagymát üvegesre piritom benne. Az ugyancsak kockára vágott ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2015.04.12 15:22
|
|
|
|
|
|
Szatmári töltöttkáposzta
|
Hagymát apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a húst és a rizst, Hozzá öntjük a zsiradékot, sóval, borssal, paprikával ízesítjük,
ha... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jerne61
2015.03.29 21:20
|
|
|
|
|
|
sült burgonya
|
A burgonya egyszerűen csodás is lehet, ha jól van elkészítve!
A szalonnát felvágjuk és sütni kezdjük, mikor kiolvad ... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
kicsoda57
2015.03.18 22:16
|
|
|
|
|
|
Karalábés göngyölt csirkemell cukrosoknak
|
A póréhagymát és a sárgarépát vastagon felkarikázzuk, a karalábét felkockázzuk. Felforrósított olajban megfonnyasztjuk a pórét,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.30 09:05
|
|
|
|
|
|
|