|
Őszibarack krémleves
|
Az őszibarackokat a cukorral, citromlével, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített (jól jöhet egy fűszertojás) vízben feltesszük fő... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 15:37
|
|
|
|
|
|
Olaszos sült burgonya
|
A burgonyákat megmossuk, és héjastul alufóliába csomagolva megsütjük. Ha kihűlt, hosszában kettévágjuk és megpakoljuk sajt, ill... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 12:58
|
|
|
|
|
|
Székelygulyás
|
A káposztát kevés sós vízben a babérlevéllel párold puhára.
(Ha túl sok leve marad, szűrd le.) A pörkölt levébe főzd bele az ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:59
|
|
|
|
|
|
Almás kenyérfelfújt
|
A kenyérszeleteket - miután héjukat levágtuk - átlósan kettéhasítjuk; először vajjal, majd lekvárral megkenjük mind... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 15:32
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Baconban sült tokaji borecetes csirkemáj
|
A baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát úgy, hogy a széleit később rá tudjuk hajtani a ,,töltelékre".A megmo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:56
|
|
|
|
|
|
Citromos-paradicsomos csirkecomb
|
A vöröshagymákat megtisztítjuk és 8 darabba vágjuk.
Az egyik citrom héját lereszeljük, majd a levét kinyomjuk. A más... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:40
|
|
|
|
|
|
Barackos túrókrém torta
|
Kemény tészta elkészítése:
A sütőport elkeverjük a lisztben, majd hozzáadjuk a maradék hozzávalót, és egyenletes tésztáv... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
efors
2013.01.01 19:31
|
|
|
|
|
|
Alma pongyolában
|
1:Az almákat megmossuk,meghámozzuk,és a magházukat kivágjuk.
A citromlevet a cukorral meg a fahéjjal összekeverjük,és az almák... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 11:50
|
|
|
|
|
|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
|