|
SÓBAN SÜLT HAL
|
Az egész friss süllőt kibelezzük, alaposan megmossuk. A pikkelyeket nem kell leszedni, de jól meg kell sikálni! A szemét és a k... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
mercidesign
2013.10.20 14:52
|
|
|
|
|
|
Vegiburger
|
A hagyma, fokhagyma, sárgarépa kivételével a többi hozzávalókat keverjük össze egy nagyobb lábasba és hagyjuk állni 15 percig. ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.18 15:53
|
|
|
|
|
|
Zöldségkrémleves
|
Megtisztítjuk a sárgarépát, a tököt valamint a burgonyát. Felkockázzuk és fél órán át sós vízben főzzük
Mikor megfőtt, leszűrj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.18 22:55
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkemell
|
Először lebőrözzük és kicsontozzuk a csirkemelleket, ezt követőn fél órára hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjenek, így könny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 13:45
|
|
|
|
|
|
Ropogós csirkefalatok
|
Ha már járatos vagy a panírozásban, nem lesz nehéz dolgod: mielőtt nekiállnál a sütésnek, a csirkéket tisztítsd meg, majd klopf... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 23:22
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírját kisütjük. A nagyobb darabokra vágott vöröshagymát a fokhagymával együtt megdinszteljük, és... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:39
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
|