|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
Darált húsos rakott tészta
|
A penne tésztát a szokásos módon megfőzzük.A vörös-, és lilahagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd az olív... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
henihencsi
2017.04.01 19:26
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
muranyinikola
2017.02.12 14:33
|
|
|
|
|
|
Eperdzsem
|
előző este megpucoljuk az epret, többször átmossuk
a nagyobb darabokat felvágjuk, egészben is lehet hagyni vagy fel lehet vágn... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.25 11:53
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon
|
Tisztítást követően a combok forgójától az alsó comb felé sós újjammal 1-1 gerezd fokhagymát felnyomok, felső bőrét a hústól el... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Zöldbabos sültcsirke
|
A csirkét előző este befűszerezzük a sült csirke fűszersóval és szárított bazsalikommal, kis olajjal meglocsoljuk, átforgatjuk,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.04 18:37
|
|
|
|
|
|
Citromos gyömbéres piskóta gyűrü
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba teszem és a dagasztójával simára kikeverem a tésztát.
A szilikonos formákat félig megtölt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 12:08
|
|
|
|
|
|
Fincsi sültkrumpli (Jamie Oliver kedvence)
|
A meghámozott burgonyát hideg vízbe feltesszük főni, sózzuk, borsozzuk. Félpuhára főzzük. Szűrőben lecsöpögtetjük.
Kikent teps... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
noble
2015.03.15 08:03
|
|
|
|
|
|
Ananászos pisztráng
|
A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd a belsejét finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, to... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fzsuzso
2015.03.12 10:49
|
|
|
|
|
|
|