|
Pozsonyi kifli
|
A töltelék készítése: Cukrot a vízzel felforralom és a diót, fahéjat és a morzsát leöntöm vele. A mákos is ugyanígy készül.
A... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.10 06:08
|
|
|
|
|
|
Női szeszély
|
12 dkg vajat 4 tojás sárgájával, 4 kanál cukorral habosra keverünk, majd 2 evőkanál tejet és 25 dkg liszttel elkevert 1 csomag ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.06 05:12
|
|
|
|
|
|
Pásztorpite
|
A kockára vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a húst és a sárgarépát, süsd össze egy kicsit. Utána tedd bele a p... |
0 komment
|
40 ember kedveli
|
vicuska25
2012.01.05 13:02
|
|
|
|
|
|
Mákos guba másként
|
Elkészítés: A kiflit 10-12 mm széles karikára vágjuk. A tejből, a tojások cukorral elkevert sárgájával, cukorral, vaníliás cuko... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cicuska00
2012.01.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Farsangi fánk...
|
Kevés langyos tejjel, cukorral, liszttel és az élesztővel kovászt készítünk. Közben a porcukrot és a tojássárgáját jól kikeve... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 14:28
|
|
|
|
|
|
Egyszerű sajtos pogácsa
|
A hozzávalókat összegyúrjuk. Nem kell se dagasztani, se keleszteni. Kb. ujjnyi vastagra nyújtjuk, apró pogácsaszaggatóval szagg... |
2 komment
|
100 ember kedveli
|
flammerne
2011.12.29 23:31
|
|
|
|
|
|
Sajtos fánkocskák...
|
A vizet a sóval fölforraljuk, a zsírt hozzáadjuk. Ha teljesen föloldódott, a lisztet beleszórjuk és kevergetve 3-4 percig főz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 16:57
|
|
|
|
|
|
Puncsszelet
|
A lisztet és a sütőport a vajjal elmorzsoljuk, majd a cukorral, a tojások sárgájával és 1,5 dl tejjel összegyúrjuk.
3 részr... |
3 komment
|
140 ember kedveli
|
agica77
2011.12.26 14:19
|
|
|
|
|
|
Sajtos pogácsa
|
A lisztet elkeverem a sütőporral, 10 dkg reszelt sajttal, sóval, majd belemorzsolom a margarint. Hozzáadom a tejfölt és egy toj... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
psyche
2011.12.23 22:29
|
|
|
|
|
|
almás zseb
|
Az almát a cukorra,kevés vizzel l és citromlével megpároljuk, nem túl puhára, kihűtjük. A tésztához valókból, rugalmas tésztát ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.16 15:52
|
|
|
|
|
|
|