|
Túrógombóc
|
Az áttört túrót összegyúrjuk a tojásokkal és a búzadarával. Legalább fél napig állni hagyjuk, ha ezt betartjuk, akkor a búzadar... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.01 14:27
|
|
|
|
|
|
Túrós-barackos-kakaós szelet
|
A tésztához valókat összegyúrjuk, két cipót formálunk belőle és a hűtőszekrénybe tartjuk 1-2 órán át.A töltelékhez tojások sá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.25 22:56
|
|
|
|
|
|
Sült alma vaniliamártással
|
1.)A töltelékhez a mazsolát , a sárgabarackot és a diót felaprózzuk ,hozzákeverjük a gyömbért ,a fahéjat és a mézet.a citrom hé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.20 16:41
|
|
|
|
|
|
Töltött tojás
|
A keményre főzött tojásokat megtisztítjuk, félbevágjuk, a sárgáját
kiszedjük és villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölhöz, ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 17:22
|
|
|
|
|
|
Gica süti
|
1.A babapiskóta felét beáztatjuk a kakaóba, és egy nagy tortaforma aljára helyezzük. A 9 dl tejből, a 2 csomag pudingporból é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.19 07:45
|
|
|
|
|
|
Zöldséges csirke zsákocskák
|
A zsákocskák valójában palacsintából készülnek. Ezért elkezdjük összeállítani a palacsinta tésztáját. Összekeverünk minden hozz... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
projo2
2013.04.23 00:20
|
|
|
|
|
|
Csoki likőr
|
Főzzünk 4 deci erős fekete kávét és szűrjük le. A cukrot a kávéval sziruppá főzzük. A tojások sárgáját elkeverjük a vaníliás c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
angyalka___
2013.04.01 16:17
|
|
|
|
|
|
Áfonyás amerikai palacsinta juharsziruppal
|
A lisztet összekeverjük a csipet sóval, és a sütőporral.
Hozzáadjuk az egész tojást, tejet, a megolvasztott langyos va... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.21 20:22
|
|
|
|
|
|
Citromos-paradicsomos csirkecomb
|
A vöröshagymákat megtisztítjuk és 8 darabba vágjuk.
Az egyik citrom héját lereszeljük, majd a levét kinyomjuk. A más... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:40
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
|