|
Túrós zsemle
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A zsemlék tetejét levágjuk és félretesszük. A belsejét kiszedegetjük, és egy sütőpapírral... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.23 14:31
|
|
|
|
|
|
Kaszinótojás
|
Elkészítés menete:
Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elfé... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.16 15:30
|
|
|
|
|
|
Hagymás tojássaláta
|
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, bors... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.15 14:20
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkemell
|
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszer... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.16 08:27
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Meggyes pudingos pite
|
A töltelékkel kezdünk. A meggyléből, cukorból, fahéjból, pudingból krémet főzünk, hagyjuk kihűlni.
A tészta hozzávalóit összed... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.05 19:02
|
|
|
|
|
|
Kefíres tészta
|
A tepsi alját kikenni kb 1 evőkanál étolajjal.
A száraz tésztát beletesszük,és egyenletesen eloszlatjuk a tepsibe.
A hozzával... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
misike65
2016.03.26 17:24
|
|
|
|
|
|
Sonkás tészta sütve
|
A tésztát szokásos módon (sós, olajos vízben) felteszem főni, nem főzöm, csak ressre, hiszen később még bekerül a sütőbe.
Am... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.26 14:42
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök babos káposztával
|
A babot előző napon megtisztítjuk és beáztatjuk. A csülköt meleg vízbe tesszük, felforraljuk, levét kiöntjük, és friss vízben p... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
bela_horvath
2016.01.16 09:24
|
|
|
|
|
|
|