|
Céklafőzelék almával-burgonyával
|
A zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát és a reszelt gyömbért.
Ráborítom a meghámozott, felkockázott céklát és a krum... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
noble
2016.11.12 12:08
|
|
|
|
|
|
Vitamin bomba
|
Az almát, narancsot, répát megpucoltam, kisebb darabokra vágtam, összeturmixoltam. Takarék lángon összemelegítettem a zselati... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.26 12:25
|
|
|
|
|
|
Sonkás tészta sütve
|
A tésztát szokásos módon (sós, olajos vízben) felteszem főni, nem főzöm, csak ressre, hiszen később még bekerül a sütőbe.
Am... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.26 14:42
|
|
|
|
|
|
Kovászos házikenyér
|
1. A kovász hozzávalóit egy tálba mérem.
2. Összegyúrom és letakarom. 1 éjszakára otthagyom a konyhapulton.
3. Másnap a k... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
makara
2016.02.26 18:04
|
|
|
|
|
|
Gulyáskrém házilag
|
A zöldségeket tisztítsuk meg, a paprikákat csumázzuk ki, hogy mag ne maradjon bennük. A hagymát, a paprikákat, a fokhagymát, a ... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.10.09 17:27
|
|
|
|
|
|
Tigris piskóta
|
A lisztet összeszitálod a sütőporral és az étkezési keményítővel.
Egy tálba teszed a felolvasztott vajat a cukorral, vaníliá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 12:23
|
|
|
|
|
|
Csírkecomb sajttal és sonkával tőltve
|
A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiterít... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.02 01:31
|
|
|
|
|
|
Kápia paprika-padlizsánpüré
|
A padlizsánokat és a paprikákat 200 fokra előmelegített sütőben egy jókora alufólialapon megsütöm. A paprikáknak 20 perc, a pad... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.08 10:18
|
|
|
|
|
|
Boeuf saláta ahogy én csinálom
|
A húst, a zöldségeket megfőzzük,(húst,sárgarépát ,petrezselymet, zellert,kukoricát ,) ha puha,felkockázzuk,az uborkát is .ha ki... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 12:06
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
|