|
Sajttal töltött gomba
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később lev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
|
|
Bazsalikomos csirkemell rókagomba mártással
|
Frissen szedett rókagombából az igazi. Illata a sárgabarackhoz hasonlít, míg az íze inkább borsos és fűszeres.
A csirkemelle... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.09 08:49
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye borral
|
A húst megmossuk, letöröljük és csíkokra vágjuk. A hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Kevés olajon, megpirítjuk a szalonnát, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.19 18:45
|
|
|
|
|
|
Töltött paradicsomkelyhek
|
A paradicsomokat leöblítjük, megtöröljük. Levágjuk a tetejüket, kikaparjuk kiskanállal a belsejüket, és félretesszük (pl. lecsó... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.18 12:57
|
|
|
|
|
|
Töltött cukkinitekercs
|
A cukkiniket megmossuk, levágjuk a végeit, szárazra töröljük, és hosszában vékonyan felszeleteljük. A hagymát, a fokhagymát meg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.05 09:00
|
|
|
|
|
|
Fűszeres sertéskaraj rántva
|
A húst hideg vízben átmossuk, áttöröljük, kiklopfoljuk, majd egy nagy tálcára szorosan egymás mellé fektetjük. Egy 2 dl-es pohá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.01.28 08:50
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke
|
A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Szárnyas fűszerkeverékkel.
A hagymát és a sárgarépá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.04 12:55
|
|
|
|
|
|
Narancsos sajttorta
|
A friss sajtot szitába tesszük és 5 órát állni hagyjuk ,hogy minden leve lecsöpögjön.Kipattintható tortaformát vajjal megkent z... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.18 23:59
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
|