|
Gombás rizstészta
|
A rizstésztát egy edénybe rakjuk, és leforrázzuk annyi vízzel, hogy ellepje. 5 percig hagyjuk duzzadni, és utána lecsepegtetjü... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anaxor
2013.01.14 22:16
|
|
|
|
|
|
Csirkés padlizsántorta
|
A padlizsánt felkarikázzuk, besózva, hagyjuk 20 percig.
Papírtörlővel letöröljük/leitatjuk a padlizsánkarikákat.
A csirkét fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:19
|
|
|
|
|
|
Ananászos Pulykamell
|
1.:A húst hideg vízzel leöblítjük,szárazra töröljük,és 2 cm-es kockákra vágjuk.A gyömbért meghámozzuk,finomra reszeljük.Az étke... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.07.17 21:37
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Rántott hal-dió bundában-
|
A megtisztított, kifilézett halat megöntözzük a citromlével, 15 percig pácoljuk benne. Alaposan lecsepegtetjük, szárazra törö... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:32
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Erdélyi borjútokány
|
1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk.
2. Az olajat a serpenyőbe öntjük, a húst kissé átsütjük benne, ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:47
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
|