|
Babos pacalpörkölt
|
A pacalt megtisztítjuk, többször váltott hideg vízben kiáztatjuk, majd lábasba rakjuk, és annyi vizet öntünk rá, amennyi elle... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
berta69
2013.09.02 13:56
|
|
|
|
|
|
Habart bableves
|
A babot előző este beáztatod. Főzés előtt leöntöd az áztatólevet, majd egy 5-6 l-es fazékban felteszed a babot főni a sóval. Am... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
laja374
2013.08.28 12:37
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Light Karácsonyi Fatörzs
|
A krémhez a keményítőt elkeverjük egy kevés tejjel, a maradék tejet felforraljuk, belekeverjük a keményítős tejet, és kak... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 10:09
|
|
|
|
|
|
Túrós csodalepényem !
|
A tojások sárgáját a porcukorral habosra kikeverem .
Hozzáadom az olajat,, lisztet, és fél deci langyos tejben feloldott szala... |
2 komment
|
20 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.10 23:42
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Mézes krémes
|
A lisztet a szódabikarbónával összeszitáljuk, hozzákeverjük a porcukrot. Ehhez aztán mindent egyszerre tesszük, a tojásokat csi... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
bdira
2013.07.25 13:47
|
|
|
|
|
|
Őszi muffin
|
A lisztbe szórjuk a szódabikarbónát, a diót kézzel nagyobb darabokra törjük, és beledobjuk, összekavarjuk.
A tojást a cukorr... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
steveo9205
2013.07.22 14:34
|
|
|
|
|
|
Tepsis édesburgonya
|
A burgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, majd egy fazék sós vízben majdnem puhára főzzük kb. 7-10 perc alatt. (Ne főzzük túl... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nadasdyzs
2013.07.07 09:03
|
|
|
|
|
|
Töltött-káposzta. (Valódi kolozsvári módon.)
|
Minden személyre számítsunk két tölteléket; minden egyes töltelékhez egy középnagyságú káposzta levelet; de nyáron sokkal jobb ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:09
|
|
|
|
|
|
|