|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Mustáros, gombás csirkemell
|
A gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 13:40
|
|
|
|
|
|
Palacsinta kefírrel
|
A tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónáv... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 23:39
|
|
|
|
|
|
Mediterrán tepsis hal
|
A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A zöldfűszereket finomra vágjuk vagy késes robotg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 19:59
|
|
|
|
|
|
Lazac kukoricasalsával
|
Egy teflonserpenyőben a lazacszeletek mindkét oldalát barnára sütjük. (Nem szükséges teljesen átsütni, a lazac úgy a legjobb, h... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.23 23:16
|
|
|
|
|
|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés o... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Citrommal sült hal zöldséges körettel
|
1. A rizst megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Közben apróra vágjuk a hagymát, és egy fazékban, kevés olívaolaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.05 19:43
|
|
|
|
|
|
Zöldséges hal
|
1. A krumplit megfőzzük a héjában, majd megtisztítjuk a héjától és felkarikázzuk.
2. Az alufóliát megolajozzuk, majd a kariká... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.04 20:17
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
|