|
Palacsinta kefírrel
|
A tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónáv... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 23:39
|
|
|
|
|
|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés o... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Busafilé kertész módra
|
A zöldségeket feldaraboljuk, összekeverjük a fűszerekkel, és olajjal kikent tűzálló edénybe simítjuk.
Ráhelyezzük a busafilék... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.29 01:49
|
|
|
|
|
|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
MÉZES-KRÉMES SÜTEMÉNY
|
: A tésztához a tojást, a mézet, a margarint, a tejet és a porcukrot egy edényben gőz fölött tíz percig keverjük. Utána hozzáke... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.23 14:31
|
|
|
|
|
|
Karamellás habroló
|
Nyújtsuk ki a tésztát lisztezett felületen 3 mm vastag, 50 x 30 cm-es téglalappá. Vágjuk 2 db 25 x 30 cm-es téglalapra, kenjük ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.18 11:52
|
|
|
|
|
|
Kókuszkocka csokikrémmel töltve
|
A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk.
... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 23:49
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemén... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
|