|
Házi vermut
|
1 l olcsó vörös bort összekeverünk 2 dl rummal és, ha száraz vermutot akarunk készíteni, 15 dkg cukorral, ha édeset, akkor 20 d... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
alex58
2012.02.12 17:40
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
Vajon párolt pisztráng -szalonnás lencseágyon
|
A megtisztított pisztrángokat a felolvasztott és felhevített vajra helyezzük, ahol mindkét oldalukat 3-3 perc alatt megkapatj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:11
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
„Piña colada” túró tortácskák - egészségesen
|
A zselatint vízbe áztatom (a csomagoláson előírt módon). A túrót elkeverem a kókuszreszelékkel és a fehérjével (vagy az édesítő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.02.09 12:38
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös szarvasragu
|
A megtisztított és hideg vízben kiáztatott szarvashúst felkockázzuk, majd a felhevített zsiradékon megpirítjuk. Ekkor hozzáad... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:20
|
|
|
|
|
|
Bóbitás piskóta szelet
|
Előző este felforraljuk a tejszínt és beletördeljük a csokit.
Feloldódásig kevergetjük és lehűtjük.
A tojássárgákat habosra... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
fboka
2012.02.05 22:01
|
|
|
|
|
|
Édes álarcok
|
A hozzávalókat keverőtálba tesszük, és az egészet egy konyhai robotgép dagasztóspiráljával először alacsony, majd magas fokozat... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
isti53
2012.02.04 15:14
|
|
|
|
|
|
Sült hal-édes-savanyú mártással-
|
A megtisztított, szárazra törölt hal mindkét oldalát átlósan beirdaljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A mártáshoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 16:53
|
|
|
|
|
|
Meggyes-zabpelyhes lepény
|
Meggyet a saját levében az édesítővel, a fahéjjal, a citromlével elkezdjük melegíteni. Amikor forr, a vízzel elkevert étkezési ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
vinagi
2012.02.02 12:02
|
|
|
|
|
|
|