|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Tejszínes kukoricakrémleves
|
A kukoricából 4 evőkanálnyit kiveszünk, ez lesz a levesbetét. Felforrósítjuk a vajat, a többi kukoricát beleöntjük, 3-4 percig ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:38
|
|
|
|
|
|
Spenót krémleves
|
A spenótot megforrósítjuk, levesszük a tűzről, belenyomjuk a fokhagymát, és hozzáadjuk a lisztet.
A víz egy részét h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:49
|
|
|
|
|
|
Spenótos sztrapacska, juhtúrós mártással
|
A mártáshoz valókat összekeverjük,majd egy lábasban összeforraljuk.A hámozott nyers burgonyát lereszeljük,megsózzuk.Bele keverjü... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:47
|
|
|
|
|
|
Pikáns sonkás sertéscsíkok párolt rizzsel.
|
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A felhevített zsiradékon megpároljuk, majd hozzá adjuk a vékony és apró darabokra v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 17:33
|
|
|
|
|
|
Narancsos csirke
|
A csirkét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük,és ha a szalonna nem elég sós,meg is sózzuk.Vajjal bedörzsöljük,és tűzálló tálra vag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.27 20:08
|
|
|
|
|
|
Pille cukor
|
A zselatint a vízzel össze keverjük, utána egy lábasba tesszük a cukrot, a vizet és a mézet és összeforraljuk, mikor forr kis l... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
bitfarago
2012.06.21 22:13
|
|
|
|
|
|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós burgonya sertéskarajjal.
|
A karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, és bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.
A burgonyát... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.25 11:58
|
|
|
|
|
|
|