|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Egyszerű padlizsánkrém
|
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgép... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
nicolai
2014.09.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
A körmöket megtisztítom, a csülköt felkockázom. A hagymát apró kockára vágom. A zsírt felhevítem, a hagymát rajta megpirítom, r... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
balabala63
2014.04.10 21:46
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
|