|
Boszorkány tál
|
A csülköket a sütőben vöröshagyma, paprika, kömény, paradicsom,
só, bors olaj és kevés vízzel megsütjük.
A húspogácsához a ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
laci50
2012.02.27 18:16
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, ... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
|