|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült p... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Szarvaskolbász egyszerűen
|
A húsokat és a zsírszalonnát csíkokra vágjuk, majd nagylyukú darálón ledaráljuk. Az így kapott darálthúst összekeverjük a kétfél... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:08
|
|
|
|
|
|
Homár-spagettivel-
|
A zöldségeket megtisztítom, feldarabolom, és egy nagy, széles edényben kevés olívaolajon megfuttatom. Enyhén sózom, borsozom, fe... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:31
|
|
|
|
|
|
Savanyú tüdőleves csicsókával
|
A tüdőt és a szívet 3-4 cm-es darabokba vágom. A lilahagymát és a fokhagymát finomra vágom, a száraz fűszereket mozsárban megt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:29
|
|
|
|
|
|
Vadkacsamáj pástétom
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérlevel... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
|
|
Epres tiramisu kehely
|
Verjük fel keményre a habtejszínt két evőkanál barnacukorral, majd keverjük hozzá finom mozdulatokkal a krémsajtot. A babapisk... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:29
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös szarvasragu
|
A megtisztított és hideg vízben kiáztatott szarvashúst felkockázzuk, majd a felhevített zsiradékon megpirítjuk. Ekkor hozzáadj... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:20
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, maj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Almás mézes
|
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és kis pihentetés után 2 lapot sütünk.
Krém:
1,5 kg almát /reszelt vagy szeletelt/megp... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.09 08:22
|
|
|
|
|
|
Nyárson sült karaj
|
A páclé hozzávalóit összekeverjük. A sertéshúst 5x5 cm-es kockákra vágjuk. A húskockákat tálba rakjuk, összeforgatjuk a páclével... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:47
|
|
|
|
|
|
|