|
Debreceni sült oldalas
|
Feldaraboljuk az oldalast és jó alaposan megsózzuk,borsozzuk.Belehe lyezzük a húst a tepsibe,rádaraboljuk a paprikát,a hagymát,a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.26 09:03
|
|
|
|
|
|
Karinthy-szelet
|
Tészta elkészítése:
Vajat habosra keverjük, folytonos keverés közben hozzáadjuk a cukrot, az olvasztott csokoládét és egyenként... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 21:23
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon jó... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecombok csípős szószban.
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel é... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
|
|
Bigos
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáadv... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
|
|
Marcipánmassza - Házilag
|
A mandulát forró vízbe tesszük, majd az újraforrástól számított 2-3 perc múlva leszűrjük, s a fellazult, barna héjából könnyedén... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
sebaricsi
2012.08.22 17:54
|
|
|
|
|
|
Barackos túrós batyu
|
Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, amibe egy teáskanálnyi cukrot teszünk. Közben átszitáljuk a lisztet, sóval, cukor... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.20 06:18
|
|
|
|
|
|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Só... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadj... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
|