|
Káposztás paszuly csülökkel
|
A savanyú káposztát egy kicsit összevágjuk, hogy ne legyen olyan hosszú szálú, azután hideg vízbe feltesszük főzni, dobunk a víz... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.08 10:07
|
|
|
|
|
|
Amerikai krémes csoda
|
Most ne lepődj meg, de tényleg úgy kell a tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütni,(,a tepsi aljára sütőpapírt teszünk,) hogy ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.06 09:57
|
|
|
|
|
|
Malacka
|
A túrót, tejet, olajat, cukrot és vaníliáscukrot jól összekeverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük, felét a túrómasszához ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 13:09
|
|
|
|
|
|
Majonézes céklasaláta
|
A megszokott céklasaláta kicsit különlegesebb módon. Hidegtálakhoz, karácsonyra, szilveszterre, vagy a húsvéti sonka kísérőjekén... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 11:27
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi beigli
|
A tésztához való anyagokat jól eldolgozzuk és összegyúrjuk
A tésztát a sütés előtti este készítjük el, négy cipót formálunk bel... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Bográcsban főzött marha gulyásleves
|
A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az ol... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.11.09 20:11
|
|
|
|
|
|
Korpás zsömle
|
Az összetevőket összekeverem, majd hozzáadom folyamatosan a langyos vizet. Összekeverem, majd dagasztom kb. 20 percig.
Egy edé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2014.08.02 18:13
|
|
|
|
|
|
Tejfölös kakaspörkölt nokedlivel
|
A kakasról leszedem a mellét és a combját. A többi részéből levest főzök. A hagymát apróra vágom és kevés olajon megdinsztelem M... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.31 19:38
|
|
|
|
|
|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösha... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
|