|
Gofri (édes)
|
A lisztet mély tálba tesszük, bele tesszük a kettészedett tojások sárgáját, cukrot, sót, olvasztott vajat, a reszelt citromhéjat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kittyke13
2012.01.16 16:11
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés m... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
Kaszinótojás...
|
1 tojás sárgájából 2 dl olajjal majonéz keverünk: a tojássárgjáját fakanállal elkeverjük, és nagyon lassan, szinte cseppenként... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:14
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
CSIRKENYÁRS ZÖLDSÉGES BUNDÁBAN !
|
A csirkemellet 2 x 2 cm darabokra felvágom, besozóm ,kicsit állni hagyom,majd a nyársakra felhúzom.
A tésztához a lisztet, sót... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 15:04
|
|
|
|
|
|
Joghurtos eper szelet
|
A joghurtot összekeverem az apróra vágott gyümölccsel, porcukorral
és vaníliás cukorral.
Felverem a tejszínt.
1.5 dl vízzel ö... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.29 04:13
|
|
|
|
|
|
Ínycsiklandó sajtkrémleves
|
A húsleveskockát belerakjuk kb. 2,5 liter vízbe, hogy feloldódjon. Ha ez megtörtént, belerakjuk a sajtokat.
Sóval, borssal fűsz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
agica77
2011.12.25 20:28
|
|
|
|
|
|
Sünik
|
A kekszet, vajat, cukrot,rumaromát és a kakaót összegyúrom és süni alakokat formázok belőle. Megkenem olvasztott tortabevonóval ... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.19 06:21
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi linzer
|
A lisztet és a porcukrot keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összegyúrjuk.
A tésztát kisebb a... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szilveszter22
2011.12.18 12:49
|
|
|
|
|
|
Habcsók
|
A tojásfehérjékből (a cukor hozzáadásával) laza habot készítünk, majd az edényt forró vízbe, vagy gőz fölé állítva folytatjuk a ... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
isti83
2011.12.16 09:28
|
|
|
|
|
|
|