|
Szederlikőr
|
A szedret állandó keverés mellett főzzük össze a cukorral és a fűszerekkel.
Ha kihűlt öntsük fel a ginnel és hagyjuk állni 1-2 ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 15:47
|
|
|
|
|
|
Édes álarcok
|
A hozzávalókat keverőtálba tesszük, és az egészet egy konyhai robotgép dagasztóspiráljával először alacsony, majd magas fokozato... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
isti53
2012.02.04 15:14
|
|
|
|
|
|
Pukkanó fánk !
|
A vizet a vajjal együtt egy lábasban felforralom, egszerre beleöntöm a lisztet.Egy fakanállal addig kevergetem,folyamatosan mig ... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 15:58
|
|
|
|
|
|
Túrófánk
|
Az összes összetevőt egy tálba mérjük, és alaposan összekeverjük. Nem baj, ha túródarabos lesz a végeredmény, de alaposan el leg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:32
|
|
|
|
|
|
|