|
MAJONÉZES BURGONYA FORMÁBAN
|
Előkészítés: a burgonyát megfőzöm, majd meghámozom, és vékony karikákra vágom.
A karikákat kis kockákra aprítom. Ecettel, cuko... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.22 18:54
|
|
|
|
|
|
Mézes puszedli
|
Ezeket az anyagokat összedolgozzuk de a 40 dkg porcukrot nem a tésztába,kell tenni a, többi a száraz anyagokat,
majd a tojás... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zsokazsoka
2014.10.15 12:14
|
|
|
|
|
|
Narancsos krém
|
A babapiskótát darabokra törjük egy jó nagy tálban , (pl. dagasztótál) és összekeverjük a darabokra vágott naranccsal és egy kis... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.12 21:46
|
|
|
|
|
|
Tormával töltött csülök
|
A csülköt a babbal feltesszük hideg vízbe főni. Amikor megfőtt kicsontozzuk és még melegen felszeleteljük, alufóliára rakjuk és ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
barni1976
2013.12.21 18:57
|
|
|
|
|
|
Zserbó szelet
|
A tésztához a lisztet a vajjal elmorzsoljuk,majd a cukorral,szódabikarbónával ,a tejben megkelesztett élesztővel,1 egész tojással... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.20 12:10
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsasült
|
A kacsa aprólékát levágjuk,a belsőséget megtisztítjuk.A kacsát sóval,borssal bedörzsöljük a megtisztított félbevágott hagymát a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.18 14:23
|
|
|
|
|
|
Almás-sajtos göngyölt pulykamell
|
Az almákat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk a sajtot lereszeljük ,az almához keverjük és szerecsendió reszelékkel ízesítjük.A... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.15 15:17
|
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
A tojássárgát a cukorral habosra keverjük.Ezután hozzáadjuk a lisztet ,a sütőport és a tojások kemény habját.Kivajazott,liszteze ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.23 22:18
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi borkrémleves
|
A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és vékonyan lehántott sárga héjával, a fahéjjal meg a szegfűszeggel... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brigi-63
2013.11.19 00:32
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ezt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
|