|
Szilvával töltött csirkemell bacon köntösben
|
A csirkemellet 0,5 cm vastag szeletekre nyitjuk. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.Belsejébe nagy, érett, illatos, kettényitott ki... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 17:05
|
|
|
|
|
|
Piskótás mámor
|
A piskótát 9 egyenlő részre vágjuk fel és tegyük el későbbre.
A kakaóport, cukrot, citromhéjat, rum aromát, tojást, margarint, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vivianne02
2013.02.12 19:43
|
|
|
|
|
|
Tarka-barka sütik
|
A vajat elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadunk egy csipet sót, a porcukrot, a tojásokat, és tésztát gyúrunk belőle. Ha összegyúrtuk... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.05 11:42
|
|
|
|
|
|
Húsos gombás kosárka !
|
A tésztához a lisztet, sót elkeverem , majd hozzáadom a szobahőmérsékletű vajat,tojássárgát, tejfölt.
Gyors mozdulatokkal össze... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.31 23:19
|
|
|
|
|
|
Füstölthúsos saláta !
|
A burgonyát, sárgarépát egyforma nagyságú darabokra felvágom és külön-külön sós vízben majdnem puhára főzöm , majd leszűröm .
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.27 21:53
|
|
|
|
|
|
GOMBÁVAL TÖLTÖTT BURGONYAFALATOK!
|
A burgonyát közepes nagyságúra felvágom és sós vízben puhára fözöm.A vizet leszűröm róla és áttöröm.Még melegen hozzákeverem a l... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 14:03
|
|
|
|
|
|
Virslis burgonyasaláta...
|
A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, ha kissé kihűlt, megtisztítjuk, és amiko... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 10:49
|
|
|
|
|
|
Korhelyleves
|
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírját kiolvasztjuk.
Rátesszük a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát, ma... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.20 16:25
|
|
|
|
|
|
Újévi szerencsemalacok-
|
A hagymát, gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a sonkát felkockázzuk, a petrezselymet megmossuk, lecsöpögtetjük, leszárazzuk, é... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 17:35
|
|
|
|
|
|
|