|
Debreceni sült oldalas
|
Feldaraboljuk az oldalast és jó alaposan megsózzuk,borsozzuk.Belehe lyezzük a húst a tepsibe,rádaraboljuk a paprikát,a hagymát,a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.26 09:03
|
|
|
|
|
|
Karinthy-szelet
|
Tészta elkészítése:
Vajat habosra keverjük, folytonos keverés közben hozzáadjuk a cukrot, az olvasztott csokoládét és egyenként... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 21:23
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon jó... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecombok csípős szószban.
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel é... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
|
|
Bigos
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáadv... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
|
|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Só... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Tejfölös sült sertésszelet
|
Vastagon kikenünk egy tepsit margarinnal.A hússzeleteket mindkét oldalán enyhén besózzuk,borsozzuk,és ráfektetjük a margarinnal ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.12 08:40
|
|
|
|
|
|
Különleges sült csirkecomb
|
Közepes nagyságú tepsibe 8-10 csirkecombot rakunk.A közepére 1 fej vöröshagymát ültetünk.A tepsi négy sarkába 1-1 tyúkhúslevesko... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.11 08:36
|
|
|
|
|
|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vágu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
|