|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalóka... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
Citromos-borsos rostélyos...
|
A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.
A borsos olajat lábasban egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:58
|
|
|
|
|
|
Főtt marhahús -áfonyás szilvaszósszal-
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fagy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél órá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
Almás rakott csirkemell...
|
A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük, sózzuk. A szeletelt szalonna felét sütőtálba vagy tepsibe lerakjuk, ráte... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:20
|
|
|
|
|
|
Krémes hájas tésztából
|
A darált hájat összegyúrom 10dkg liszttel és félre teszem.Egy tálba teszem a tojást,a tejfölt,az ectet és a sót,ezt össze gyúrom... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.09 18:08
|
|
|
|
|
|
Habos gesztenyés süti
|
1. A gesztenyemasszát a 12,5 dkg vajjal, a darált keksszel, a rummal összedolgozzuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomko... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.05 18:10
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belül... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az ug... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
|