|
Almás pite búzadarával
|
A tésztához a hozzávalókat, egy nagy tálban összedolgozzuk, majd cipót formálunk belőle. Kettészedjük a tésztát és kinyújtjuk ak... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.16 17:29
|
|
|
|
|
|
Vadas
|
A csíkokra vágott marhahúst az olajon megpirítom, megpárolom.
Ha a levét elfőtte, hozzáadom a porkeveréket, a mustárt és a viz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2013.12.15 15:25
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos legényfogó leves
|
A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
A húsokat falatnyi kockákra vágjuk és a hagymára tesszük kissé pir... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.14 08:29
|
|
|
|
|
|
Habos almás-mákos tészta
|
Először az almás réteget készítjük el,amihez az almát lereszeljük és a mézzel,citromlével és fahéjjal, közepes lángon,néha átkev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.10 08:34
|
|
|
|
|
|
Túrókrémes fatörzs
|
A tojás sárgáját,1 kanál cukorral és a vízzel kikeverjük.A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verjük.A sárga masszába a habo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.06 10:06
|
|
|
|
|
|
Mustáros-zöldséges csirkemell
|
A kicsontozott csirkemelleket szeletekre vágjuk, egyenként vastagon bekenjünk mustárral, egy tálban egymásra helyezzük, majd bet... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2013.12.01 16:00
|
|
|
|
|
|
Pörkölt, diós sütemény
|
A gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk.Kinyújtjuk és tepsibe rakjuk.
A kavart tésztához a 8 tojássárgáját kikeverjük a cukorra... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.01 08:54
|
|
|
|
|
|
Vendégváró szelet
|
25 dkg lisztből,5 dkg Rama margarinból,5 dkg cukorból,2 tojássárgájából,1 evőkanál kakaóporból,a szalakáliból (melyet előzőleg l... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.29 13:04
|
|
|
|
|
|
Kolbásszal töltött sertéskaraj
|
A karajra egészben, csont nélkül lesz szükségünk! Felszúrjuk, hosszában a közepébe szúrunk egy éles, hegyes (széles) kést! S bel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dori37
2013.11.28 20:30
|
|
|
|
|
|
|