|
Füstölt csülök babos káposztával
|
A babot előző napon megtisztítjuk és beáztatjuk. A csülköt meleg vízbe tesszük, felforraljuk, levét kiöntjük, és friss vízben pu... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
bela_horvath
2016.01.16 09:24
|
|
|
|
|
|
Céklaleves gerslis húsgombóccal
|
A céklát és a zöldségeket megtisztítjuk, majd ízlés szerint felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítju... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.24 09:23
|
|
|
|
|
|
Sült császáros gomba felfújt
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és kézzel összegyúrjuk. Minél gyorsabban dolgozunk, a tészta annál omlósabb lesz. H... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.23 15:59
|
|
|
|
|
|
Rakott hús ahogy mamám készítette
|
Először egy jénait vagy egy mélyebb tepsit kiolajozunk. A vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk majd leterítjük a tepsi al... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
kekibolyavirag
2015.01.27 15:17
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs pogácsa
|
Az élesztőt a cukorral, 1 kanál liszttel és egy deci langyos tejjel megfuttatjuk.
A lisztet a tojással, a kovásszal, evőkanál l... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.10 10:02
|
|
|
|
|
|
Isteni puha pogácsa
|
1.Az élesztőt felfuttatjuk a porcukorral.
2.Egy tálban összekeverjük a lisztet a sóval, majd elmorzsoljuk a Ramával és jó alapo... |
2 komment
|
14 ember kedveli
|
beuska2002
2014.12.08 17:44
|
|
|
|
|
|
Fincsi kifli
|
Meglangyosítunk 1 dl tejet. Beletesszük a cukrot és az élesztőt. Mikor felfutott összekeverjük a liszttel, a sóval, az olajjal. ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dimag59
2014.11.01 19:55
|
|
|
|
|
|
Almás papucsok
|
Az élesztőt pici cukros, langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval tésztát dagasztunk. Meleg helyen duplájára keles... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.23 11:29
|
|
|
|
|
|
Cigánytokány babbal
|
A babot előző nap beáztatjuk.
Sós vízben puhára főzzük a babot.Megpirítjuk a vöröshagymát,hozzáadjuk a darabokra vágott sertésl... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:46
|
|
|
|
|
|
Erdélyi lucskoskáposzta
|
A húst darabokra vágjuk,és feltesszük főni kevés sóval.A kaprot meg a borsikafüvet cérnával összekötjük(hogy később ki tudjuk ve... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 08:36
|
|
|
|
|
|
|