|
Tárkonyos zuzaragu leves
|
Alaposan tisztítsuk meg a zúzát, majd vágjuk fel kicsinyke kockákra. Kedvenc fazekunkba eresszünk mintegy 2,5 liter vizet, teg... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.05 17:20
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Mentás sárgabarack-krémleves
|
Minden hozzávalót leturmixolunk vagy botmixerrel pépesítjük. A tetejére tehetünk plusz tejszínhabot vagy egy-egy gombóc vaníliaf... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.22 10:54
|
|
|
|
|
|
Turmixolj! - Gazpacho
|
Eredetileg paradicsomlé nem kell bele, de sokkal jobb ízű lesz vele, ezért nem érdemes kihagyni. A hagyma kivételével mindent al... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.22 10:43
|
|
|
|
|
|
Őszibarack Krémleves
|
A krémport a tejjel krémesre keverjük.
A barackokat nagyobb darabokra vágjuk,majd levükkel együtt egy botmixerrel pürésítjük.
... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
juca64
2015.07.07 16:41
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füstö... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
Gazdag zöldségleves
|
A sárgarépát és a fehérrépát megpucoljuk, majd felkarikázzuk. Pirítsuk meg az olívaolajon, adjuk hozzá a zöldborsót, pár percig ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:24
|
|
|
|
|
|
Öreganyám-leves
|
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük. Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirke... |
3 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.31 10:43
|
|
|
|
|
|
Pikáns gombás sertésragu leves
|
Az 1x1 cm nagyságú kockára felvágott sertés lapockát felhevített margarinon megpirítjuk. Hozzákeverjük a tárkonyt, picit sózzuk,... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.30 18:57
|
|
|
|
|
|
|